Explain

• Wanna Join? New users you can now register lightning fast using your Facebook or Twitter accounts.

SLICC RICC

Encapuchado
Jan 4, 2005
5,694
78
0
45
BELIEVE IT OR NOT, THESE HOODRATS ARE TYPICAL OF WHAT YOU'D FIND AT ANY PAISA CLUB IN L.A. (LIKE EL PARRAL, EL FARALLON, EL RODEO, MI HACIENDA) ON A NORMAL WEEKEND.

WHAT THESE PICS AINT SHOWIN IS THESE BITCHES THE DAY AFTER THE CLUB, TORE THE FUCK BACK, BEGGIN FOR SOME MORE POWDER OR GLASS, AND A RIDE HOME...

fillyacup

Rest In Free SoCo
Sep 27, 2004
31,995
11,254
113
25
lol... ^

aint lying. all them messican club hoochies be wit it like that. better go in some boots, half buttoned shirt, cowboy snakeskin hat or wear what ever douchy clothes is "in" and your in. if you aint ballin out of control, dress the part with some change and some ski gear and you gettin' some

Jan 12, 2006
13,259
1,117
0
BELIEVE IT OR NOT, THESE HOODRATS ARE TYPICAL OF WHAT YOU'D FIND AT ANY PAISA CLUB IN L.A. (LIKE EL PARRAL, EL FARALLON, EL RODEO, MI HACIENDA) ON A NORMAL WEEKEND.

WHAT THESE PICS AINT SHOWIN IS THESE BITCHES THE DAY AFTER THE CLUB, TORE THE FUCK BACK, BEGGIN FOR SOME MORE POWDER OR GLASS, AND A RIDE HOME...
shout out to El Rodeo went for my first time last summer to see this cat erik estrada perform. Came up on some fine ass ho's that night. Also been to this other spot callled potreros(sp?) shit was crackin too.

Mar 25, 2005
3,801
2,002
113

OR ANY PAISA CLUB OR DANCES UP NORTH MINUS THE POWDER OR GLASS....